Verzending en retourneren

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

In onderstaand overzicht kun je een indicatie vinden van wanneer jouw bestelling bij jou wordt aangeboden door de vervoerder. Wij zullen er altijd op richten jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te hebben.

Ik wil mijn bestelling retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling of wil je om een andere reden je product retourneren? Download hier dan het retourformulier, print deze uit en voeg deze toe aan je retour. Retourneren kan naar:

Schroefplus Retouren
Zuidzijde 54H
2411RS Bodegraven

BesteldagBesteld voor 13:00Besteld na 13:00
MaandagDinsdagWoensdag
DinsdagWoensdagDonderdag
WoensdagDonderdagVrijdag
DonderdagVrijdagZaterdag
VrijdagZaterdagMaandag
ZaterdagDinsdagDinsdag

Bovenstaande bezorgvakken zijn puur indicatief, hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij vervoerders.

Retourvoorwaarden

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@schroefplus.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen

Reeds geopende verpakkingen worden niet retour genomen.